Velkommen til foreldremøter

Foreldre og foresatte til elever ønskes velkommen til foreldremøte.

Alle møter starter i store auditorium i 1.etasje ved kantinen. Nærmeste inngang er inngang B, men det er også parkering på baksiden av bygget og mulig å benytte inngang C på baksiden.

Etter en felles informasjon i auditorium vil det være avdelingsvis og klassevis informasjon.

Tirsdag 28. august:  Ulikt klokkeslett for følgende innen elektrofag og teknikk og industriell produksjon (inkludert kjøretøy og INT VG2).

kl 17.00         VG1 EL (1EFA, 1EFB)

kl 17.30         VG1 TIP (1TPA, 1TPB, 1TPC, 1TPD)

kl 18.00         VG2 EL, INT og KJT (2EFA, 2EFB, 2EFC, 2TPA, 2TPB, 2KTA, 2KTB)

Onsdag 29. august:   Helse og oppvekst, Medier og kommunikasjon og Tilrettelagt opplæring

kl 17.30         VG1 og VG2 Helse og oppvekst

kl 17.30         Tilrettelagt opplæring

kl 18.30         VG1 og VG2 Medier og kommunikasjon

Torsdag 30. august:   Studiespesialisering

kl 17.30         VG1 Studiespesialisering

Det er ikke foreldremøte for VG2 Studiespesialisering denne uken. Det vil bli satt opp egen dato for VG2 Studiespesialisering på et senere tidspunkt.

Skolen legger vekt på godt samarbeid med hjemmet, og ser frem til å treffe foresatte.

Møterammen for foreldremøtene er 1.5 -2 timer. Innholdet vil være informasjon om skolen og utdanningsprogrammet. Elever har fått med seg et informasjonsark om foreldremøte med mer informasjon.

Del denne artikkelen på: